Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eikö miehenkin pitäisi voida tulla isäksi yksin?

Tulisiko miesten ainakin nostaa panoksia ja olla suostumatta vastikkeettomasti siittiöidensä lahjoittamiseen, kysyy Timo Kopomaa.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomissa kerrottiin (9.10.), että monet naiset ovat miettineet vuosia ratkaisuaan hankkia lapsi yksin lapsettomuushoidon avulla. Ilman miehen kumppanuutta on turvauduttu lahjasiittiöihin ja kirjoitettu miehet nollapersoonina sivurooliin.

Onko tämä voimistuva kehitys osoitus ylivirittyneen individualismin yhteiskunnasta? Ehkä isyys ylipäätään on yliarvostettu juttu? Ajatus lapsen oikeudesta molempiin vanhempiin saattoi jäädä hyvinvointiyhteiskunnan kukkaseksi.

Tulisiko miesten ainakin nostaa panoksia ja olla suostumatta vastikkeettomasti siittiöidensä lahjoittamiseen? Miehiä saattaisi kiinnostaa se, millaisen perheen rakentamiseen heidän perintötekijänsä päätyvät. Siittiöitään luovuttavan miehen tulisi saada valita, onko luovutuksen kohteena miehen kanssa elävä nainen, samaa sukupuolta oleva pariskunta tai ehkä itsellinen nainen.

Ja eikö erilaisten perhemuotojen tullessa hyväksytyiksi myös itsellisellä miehellä tulisi olla mahdollisuus lapsen hankkimiseen?

Timo Kopomaa

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat