Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Me naiset kykenemme kaikkeen, mutta lapsen syntymän ajatellaan pehmentävän aivomme

Talouspoliitikot, yhteiskuntatutkijat ja johtavat feministit ovat todenneet, ettemme osaa käyttää valinnanvapauttamme oikein, kirjoittaa Taina Hollo.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Monet ovat viime aikoina olleet huolissaan naisista. Kotihoidon tuen sanotaan heikentävän naisten työllistymismahdollisuuksia, ylläpitävän perheiden sisäistä epätasa-arvoa ja pienentävän naisten tulevia eläkkeitä. Tämän vuoksi kotihoidon tuki tulisi naisten oman edun vuoksi poistaa.

Naisia pidetään nykyään kykenevinä rationaaliseen päätöksentekoon kaikilla muilla elämänalueilla, mutta lapsen syntymän uskotaan aiheuttavan aivojen pehmentymistä, minkä vuoksi erityisesti pienten lasten äitejä on holhottava.

Talouspoliitikot, yhteiskuntatutkijat ja johtavat feministit ovat todenneet, ettemme osaa käyttää valinnanvapauttamme oikein: liian moni suomalaisäiti haluaa hoitaa alle kolmivuotiaansa kotona.

On aloitettava tasa-arvoon pakottaminen! (vrt. rauhaan pakottaminen kansainvälisessä politiikassa) Kotihoidon tuen poistaminen on hyvä alku. Tokihan se johtaa tilanteeseen, jossa kotiäidit – heistä kun ei valitettavasti taideta päästä kokonaan eroon – ovat entistä riippuvaisempia puolisonsa tuloista, mutta suurin osa naisista oppii varmasti tasa-arvoläksynsä. Pieni vähemmistö voidaan uhrata yhteisen hyvän nimissä.

Taina Hollo

kotiäiti, Kihniö

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat