Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

En jaksaisi enää toimia palkattomana postinkantajana

Valituksista huolimatta Posti toimittaa meille jatkuvasti naapureille tarkoitettuja lähetyksiä. Asiakaspalautteeseen ei vaivauduta enää vastaamaan, kirjoittaa espoolainen Emilia Säles.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Noin viiden viime vuoden aikana postilaatikkoomme on jaettu satoja postilähetyksiä, jotka eivät kuulu meille vaan naapurustossa asuville ihmisille. Olen sitkeästi kantanut täysin oikeilla nimi- ja osoitetiedoilla varustettuja mutta väärin jaettuja posteja oikeisiin laatikoihin, ja aina silloin tällöin olen antanut Postille palautetta nettipalvelun kautta.

Puolisen vuotta sitten kyllästyin toimimaan epävirallisena postinjakajana. Ryhdyin kantamaan väärin jaettuja lähetyksiä takaisin parin kilometrin päähän Postin konttoriin suoraan Postin henkilökunnalle. Tämäkin alkoi nopeasti turhauttaa. Esimerkiksi eräänä viikkona postilaatikkoomme kannettiin neljänä päivänä muiden ihmisten posteja. Kun perjantaina palautin konttoriin väärin jaetut lähetykset, yksi niistä oli taas maanantaina meidän laatikossamme.

Olen saanut postikonttorista ohjeen kirjoittaa väärin jaettuihin posteihin merkinnän, että ne oli jaettu meidän laatikkoomme, ja viemään lähetykset lähimpään Postin omaan laatikkoon. Näin olenkin tehnyt. Tilanne ei ole kuitenkaan parantunut.

Esimerkiksi kuluvalla viikolla postilaatikkoomme jaettiin kahtena peräkkäisenä päivänä muutaman meille kuuluvan lehden lisäksi kolmen muun talouden posteja. Lähetyksiä oli yhteensä 14 kappaletta, ne oli osoitettu seitsemälle eri henkilölle ja niissä oli täydelliset nimi- ja osoitetiedot. Lähetyksien oikeista kanto-osoitteista ei siis voinut olla minkäänlaista epäselvyyttä.

En ole enää viitsinyt lähettää sähköisiä palautteita, koska ne eivät ole tuoneet tilanteeseen muutosta eikä niihin ole vaivauduttu edes vastaamaan. Retket postikonttoriin lopetin myös tuloksettomina.

Jos voisin valita posteilleni toisen toimittajan, olisin tehnyt niin jo aikoja sitten. Eihän se tietenkään minun tilannettani helpottaisi, sillä Posti voi ihan rauhassa jatkaa toisten ihmisten postien kantamista laatikkoomme.

En enää tiedä, mitä tehdä. Pahoitteluni kuitenkin naapurustolle: olen tällä hetkellä varsin kiireinen, joten postinjakeluun on odotettavissa viiveitä.

Emilia Säles

Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat