Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ministeri Grahn-Laasosen ratsastaminen Bengt Holmströmin nimellä on vastenmielistä

Yliopistojen pääomittamiseen varatut rahat eivät kompensoi kuin murto-osan leikkauksista, joita hallitus aikoo jatkaa.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Marjukka Liiten selitti erinomaisesti (HS 18.10.), miksi hallituksen väitetty ”täyskäännös” korkeakoulupolitiikassa on pelkkä mainostemppu.

Yliopistojen pääomittamiseen varatut rahat eivät kompensoi kuin murto-osan leikkauksista, joita hallitus aikoo jatkaa. Liitenin kertomista luvuista edes pääministeri Juha Sipilä (kesk) ei pysty nikkaroimaan kakkaraa, joka osoittaisi, että vähemmän on enemmän.

Erityisen vastenmielistä on nobelisti Bengt Holmströmin nimellä ratsastaminen, jota opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) harrasti lehdille antamassaan haastattelussa. Holmströmhän arvosteli hallitusta yksiselitteisesti leikkauksista, joita hallitus ei suinkaan ole perumassa vaan jatkamassa.

Kokoomuslaisen opetusministerin uudet vaatteet ovat niin läpinäkyvät, että niissä esiintyminen ei pelasta kokoomuksen menetettyä mainetta sivistyspuolueena. Keskustahan ei ole koskaan sivistyspuolueen asemaa tavoitellut muulla kuin maakuntasarjan tasolla, ja perussuomalaisten sivistysharrastukset tähtäävät lähinnä taiteen museoimiseen.

Risto Pitkänen

dosentti, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat