HS Mobiilisovellukset

Helsingin Sanomat on pohjoismaiden suurin sanomalehti. HS luo joka päivä ainutlaatuista journalismia sadoille tuhansille lukijoille verkossa, mobiilissa ja printissä.

Helsingin Sanomien mobiilisovellus tuo Hesarin sisällön puhelimeesi. Lehden jutut ja tuoreimmat uutiset ovat käytössäsi missä vain, vaikka työmatkalla tai lounaalla. Palvelu on maksullinen.

LUE PÄIVÄN LEHTI
Aamulla ilmestyvä päivän lehti sisältää painetun lehden koko journalistisen sisällön mobiililaitteellesi sovitettuna. Joka iltapäivä klo 16:30 ilmestyvä HS Ilta on Hesarin toinen arkipäivisin ilmestyvä painos.

Näköislehtinä päivän lehden lisäksi uusia vain digitaalisissa kanavissa julkaistavia erikoisliitteitä - ja tietysti Nyt-liite ja kuukausiliite.

SEURAA UUTISIA
Helsingin Sanomien mobiilisovellus välittää tuoreimmat uutiset kotimaasta ja ulkomailta. Muista tilata push-notifikaatiot saadaksesi tiedon tärkeistä uutisista heti, kun ne tapahtuvat.

LÖYDÄ UUTTA LUETTAVAA
Pysähdy hetkeksi ja lue jotain unohtumatonta. Juttuja, jotka koskettavat, hymyilyttävät ja pistävät ajattelemaan. Juttuja, joita tehdään ja luetaan ajan kanssa. Uppoudu Hesarin kirjeenvaihtajien ulkomaanreportaaseihin ja maan parhaiden toimittajien kirjoittamiin henkilökuviin.

KATSO HSTV:N OHJELMIA
HSTV:n yhä laajentuva ohjelmatarjonta on käytettävissäsi missä vain, milloin vain. Kottilat, Uutisraportti, Nikula&Aittokoski sekä muut sarjat ja suosituimmat uutisvideot ovat omassa HSTV-osiossaan.

KÄYTTÖOIKEUDET
Sijainti: Käytetään sääennusteen ja mainonnan kohdistamiseksi. Sijaintitiedon lähettämisen voi estää sovelluksen asetusvalikossa.

Lataa laitteellesi: