Muistot    |   Kuolleet

Vesa Seppänen

Vesa Seppänen 1988–2016

Opiskelija Vesa Seppänen s. 28.08.1988 k. 25.04.2016

Opiskelija Vesa Seppänen kuoli yllättäen 25. huhtikuuta 2016 kotonaan Helsingissä. Hän oli 27-vuotias, syntynyt Helsingissä 28. elokuuta 1988.

Vesa Seppänen opiskeli sosionomiksi.

Hän oli monessa mukana ja omistautui asioille, joista hän piti. Hän harrasti sähköpyörätuolisalibandya, soitti rumpuja V. Auer -bändissä ja rakasti hyvää ruokaa, viiniä ja musiikkia. Hän oli ylpeä kokkailuistaan, ja monet pääsivät maistelemaan ravintolapäivänä muun muassa hampurilaisia Sikapartsi pop up -ravintolassa.

Seppäselläoli harvinainen lihassairaus, joka oli kuitenkin periaatteessa etenemätön. Olimme pelanneet viikonloppuna vuotuisessa sähköpyörätuolisalibandyn finaalissa. Hän oli elämänsä kunnossa, ja kisat maajoukkueen kanssa olivat kesällä odottamassa Hollannissa. Finaalitappio harmitti joukkuetta, kun ei ollut syytä juhliin. Vesakin lähti kotiin, kun ei tuntunut olevan juhlatuulta. Voimme vain jossitella, että jos olisi ollut syytä juhlia, olisiko Vesa edelleen kanssamme riemuitsemassa elämästä.

Pelaajana hän oli mitä parhain joukkuetoveri ja sopivan ärsyttävä vastustajalle. Hän oli periksi antamaton ja pelasi täysillä loppuun asti, oli sitten kyse treeneistä tai tositoimista.

V. Auer -bändissä Seppänen oli ollut mukana aivan alusta asti. Bändiharrastuksen hän aloitti 10-vuotiaana ja uran bändimme rumpalina 13-vuotiaana. Nuorena karttuneet taidot tekivät hänestä paremman kuin rumpukoneen. Hän rakasti monipuolista musiikkia, ja näkemys yhtyeemme linjaan ja biisien sovituksiin oli vahva. Erityisesti bänditoverit tuntevat suurta menetystä rakkaasta ystävästä, joka piti sykkeen yllä.

Muistamme Vesan kohteliaana herrasmiehenä, ja hänen seurassaan viihtyivät kaikki. Hänellä oli vahvojakin mielipiteitä, joita hän ei pelännyt tuoda julki. Vesan kanssa käytiin paljon syvällisiä keskusteluja. Hänen kanssaan sai olla eri mieltä, mutta turhasta eripurasta hän ei pitänyt.

Saila Luumi
Kirjoittaja on Vesa Seppäsen ystävä ja bänditoveri.

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kuolleet