Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ympäristöministerin toiminta jakaa mielipiteet

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkan mukaan maalaisjärki voitti jätevesiasetuksessa.

"Jätevesiasetuksen siirtymäajan jatkaminen vuoteen 2018 saakka ja lain vieminen uuteen valmisteluun on maalaisjärjen voitto. Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen teki päätöksen, jota hänen edeltäjänsä Ville Niinistö on pitänyt mahdottomana."

"Harvalla asetuksella on ollut yhtä paljon lieveilmiöitä kuin jätevesiasetuksella, joka koettiin maaseudulla epäoikeudenmukaiseksi ja jota monissa asiantuntijalausunnoissa pidettiin suorastaan järjettömänä. Jätevesiasetus nimettiin yhdeksi syyksi keskustan vaalitappioon viime eduskuntavaaleissa."

Savon Sanomien mukaan kokoomuksella on hätä kannatuksen laskusta ja se saattaa realisoitua selvänä vaalitappiona.

"Kokoomus teki yhden yrityksen jo kuluneella viikolla [kannatuksen pelastamiseksi], kun ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen kertoi jätevesihakemuksen toimeenpanon lykkäämisestä vuoden 2018 kevääseen saakka."

"Ympäristöministeri haluaa myös lieventää jätevesien käsittelyvaatimuksia. Ei tarvitse olla kovin kummoinen poliittinen strategi, kun ymmärtää, että jätevesiä käännetään nyt keskustaa kohti. Asetuksen valmistelusta vastasi aikanaan keskustan Paula Lehtomäki."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat