Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muistot voivat pelastaa surusta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalainen muistutti jouluna, kuinka merkityksellistä poismenneiden muistelu ja ylipäätään muistot ovat ihmisille.

"Itsenäisyyspäivänä hetkessä kansan suosioon noussut mikkeliläinen 101-vuotias sotaveteraani Hannes Hynönen on ollut koko joulukuun melkoisessa pyörityksessä. Median kielellä sanottuna hänestä on tullut ilmiö."

"Hynösen suosio ei ole mikään ihme. Mutta hän itse sen sijaan on aikamoinen ihme: 101-vuotiaassa yhdistyy valloittavan poikamainen elämänasenne viisaisiin, konstailemattomiin elämänohjeisiin."

"Hynönen on suosionsa ansainnut. Suomen kansa on ansainnut Hannes Hynösen viisaat sanat opiksi ottaakseen."

"Kyynisimmällekin noussee kyynel silmiin, kun tutustuu Hynösen ajatuksiin leskeksi jäämisen surusta selviämisestä: 'Olen kouluttanut itseäni yksinoloon. Tunsin itseni täysin tyhjäksi, arvottomaksi tynnyriksi, kunnes ymmärsin, että tynnyri on täynnä muistoja', viisi vuotta sitten leskeksi jäänyt Hynönen kertoo (HS 23. 12.)."

"Jouluna muistellaan poismenneitä läheisiä. He ovat jättäneet meille lahjaksi muistoja täynnä olevat tynnyrit, joista jouluna on hyvä pysähtyä ammentamaan."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat