Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Etä-äänestys ei olisi ongelmatonta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kalevan mukaan etä-äänestys ei olisi ongelmatonta.

"Eduskunnasta luopuva Osmo Soininvaara (vihr) on viritellyt keskustelua kansanedustajien mahdollisuudesta osallistua äänestyksiin työpaikan ulkopuolelta sähköisesti. Nykytekniikkahan mahdollistaisi napin painamisen vaikka kännykällä."

"Asia tuli ajankohtaiseksi tänä syksynä vihreiden lähdettyä hallituksesta, jolloin hallituksen esitysten läpimenon turvaavan enemmistön saaminen eduskunnassa jäi monesti hiuskarvan varaan."

"Äänestämismahdollisuus muualla kuin eduskunnassa herättää kysymyksen, pitääkö ministereiden ja kansanedustajien olla työpaikallaan aina kun se on mahdollista. Tällöin he voivat osallistua asioista käytävään keskusteluun, muodostaa kantansa ja äänestää. Edustajan työ on muutakin kuin istumista suuressa salissa ja äänestämistä."

"On paikallaan pohtia, miten nykytekniikan mahdollisuudet voidaan ottaa paremmin huomioon kansanedustajan työssä."

"Etätyön lisäämistä pitää punnita viileän asiallisesti, sillä tekninen kehitys ei jää tähän, vaan tarjoaa koko ajan uusia työkaluja hoitaa työtehtäviä eri tavalla kuin tähän saakka on toimittu. Esitys ei ole ongelmaton. Läsnäolo kyllä kuuluu parlamentarismiin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat