Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjä korostui uudenvuodenpuheessa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva: "Suomessa on käyty outoa keskustelua Ukrainasta, Venäjästä ja Suomen roolista. Oli tervetullutta, että presidentti Sauli Niinistö palautti vaalikuumeisten poliitikkojen mieliin Suomen peruslinjan: Suomi tuomitsee Krimin laittoman miehityksen, voimankäytön Itä-Ukrainassa ja yritykset rajoittaa Ukrainan itsemääräämisoikeutta."

Iltalehti: "Yksi Niinistön puheen selkeä viesti oli, että Suomi on ja pysyy osana länttä. Puheen sävyn voi tulkita myös presidentin varovaiseksi mutta määrätietoiseksi pyrkimykseksi liu'uttaa Suomea vielä syvemmälle läntiseen yhteistyöverkkoon."

Länsi-Suomi: "Suomen talouteen Niinistö vaati avointa peruskorjausta."

"Presidentti haastoi poliitikot kantamaan vastuunsa ja tekemään tarvittavat ikävät päätökset. Niinistö kannusti päättäjiä olemaan rohkeita omiensa edessä. On helppo yhtyä presidentin näkemykseen, että puheet alkavat olla pidetty, on toiminnan aika."

Ilta-Sanomat: "Niinistö täytti puheeseen kohdistetut odotukset komeasti."

"Presidentillä ei muodollisesti ole kuin ulkopoliittista valtaa, mutta torstaina pidetyn kaltaisilla puheilla tienataan säädöksiin perustumatonta maan moraalisen johtajan asemaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat