Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lupauksiin uusista eduista ei pidä uskoa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Lapin Kansa: "Mitä yhteistä on vaalilupauksella ja vanhan auton ostolla? Molemmissa on takuu voimassa juuri niin kauan kun perävalot näkyvät."

"Poliitikot ja sellaiseksi pyrkivät tapaavat lupailla vaalien alla asioita, joiden toteuttaminen on käytännössä vaikeaa tai jopa mahdotonta."

"Vaikka äänestäjä tietää pelin hengen, tyhjien lupausten antaminen syö politiikan uskottavuutta. – – Mitä tapahtuisi, jos poliitikko tai sellaiseksi pyrkivä lopettaisi höttöpuheet ja ryhtyisi inhorealistiksi? Tulisiko sellainen ehdokas valituksi, joka tunnustaisi tosiasiat ja rajallisuutensa vaikuttaa niihin?"

"Ei välttämättä, vaikka suomalaisten väitetäänkin arvostavan suorapuheista rehellisyyttä. Elintason laskusta, veronkorotuksista ja palvelujen leikkaamisesta ei ole välttämättä vaalimainokseksi."

Turun Sanomat: "Puoluesihteerikyselyssä kevään vaalien ykkösteemoiksi nousivat odotetusti työllisyys ja talous. Äänestäjien ja median tehtävä on vaatia puolueilta ja ehdokkailta konkreettisia vastauksia."

"Kohta neljä vuotta taloutta ja hyvinvointia on yritetty pelastaa veroja korottamalla. Se tie on käyty loppuun. Lupauksiin uusista eduista tai edes vanhojen säilyttämisistä ei pidä uskoa, tuntuvat ne sitten kuinka hyviltä tahansa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat