Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sipilä voi suvereenisti päättää hallituskoalition

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

AAMULEHDEN mukaan vaalitaistelu ja hallitusspekulaatiot käyvät jo kuumina vaikka puolueet eivät vielä ole julkistaneet edes vaaliohjelmiaan. "Kannatusmittausten perusteella näyttää jokseenkin varmalta tässä vaiheessa vain se, että seuraava hallitus muodostetaan keskustan Juha Sipilän johdolla."

"Kokoomuksen vuosia jatkunut voittokulku on tyssännyt kuin seinään, ja puolueen pakka tuntuu olevan pahasti sekaisin. Jos ihmettä ei tapahdu, paalupaikka on menneen talven lumia."

"Jos kokoomuksen ja Sdp:n kannatusero jää vaaleissa pieneksi, Sipilä voi jokseenkin suvereenisti päättää, lähteekö hän vetämään porvarikoalitiota vai punamultaa."

"Kokoomuksen ja Sdp:n hallitusyhteistyö on ollut yhtä tuskaa, ja olisi ihme, jos Stubb ja Rinne mahtuisivat vielä samaan hallitukseen."

"Taantuman korventamia äänestäjiä ei enää huijata. Puolueiden on avoimesti kerrottava, millaisella matokuurilla ne aikovat pitää hyvinvointivaltion tolpillaan."

Lehden mukaan liikkuvat äänestäjät ratkaisevat vaalituloksen.

"Äänestäjät ovat tunnetusti aina oikeassa – kunhan eivät aja puolueita samanlaiseen loukkoon kuin vuonna 2011, jolloin ainoa hallitusvaihtoehto oli susi jo syntyessään."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat