Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Obama haluaa jäädä historiaan voitokkaana

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomien mukaan Barack Obama osoitti kongressissa puhuessaan sanansa yli poliitikkojen suoraan Yhdysvaltojen keskiluokalle.

"Presidentti otti taitavasti kunniaa parantuneesta taloustilanteesta ja muistutti maan nousseen lamasta muita kansakuntia nopeammin."

"Obama korosti sananvapautta, puhui poliittisten vankien puolesta ja tuomitsi naisten ja uskonnollisten sekä seksuaalivähemmistöjen vainon."

"Linjapuheellaan Obama pyrki keräämään takaisin kannatusta, joka on huvennut siinä määrin, ettei istuva presidentti ole enää ollut toivottu vieras demokraattien vaalitilaisuuksissa."

Karjalaisen mukaan Obama voi lopulta jättää itsestään voitokkaan kuvan historiaan.

"Yhdysvaltain ensimmäinen tummaihoinen presidentti vei maansa läpi hirvittävän laman ja nosti takaisin talouskasvuun ja vaurauteen. Yhdysvaltain kasvu-uraa korostaa, että käytännössä koko muu maailma taistelee yhä – ja yhä vain pahenevassa – talousahdingossa."

"Obaman viimeisiä vuosia helpottaa se, että republikaanitkaan eivät voi sulkea silmiään keskiluokan tarpeilta. Edes Yhdysvalloissa ei ole rikkaita niin paljon, että heidän äänillään voisi nousta seuraavaksi presidentiksi. Uurnille tarvitaan jopa köyhiä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat