Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ketä enää kiinnostaa Kreikan velka Suomelle?

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Etelä-Suomen Sanomien mukaan puheenjohtaja Timo Soini (ps) tekee kaikkensa nostaakseen Kreikan velat Suomen vaaliteemaksi, kuten voiton neljä vuotta sitten tuoneessa kampanjassa.

"Soinin ei kuitenkaan kannata vielä nuolaista. – – Kansalaisia huolestuttavat tällä hetkellä ennen muuta omat taloudelliset ongelmamme, kasvava työttömyys, kiristynyt verotus ja palveluihin kohdistuvat leikkauspaineet. Ukrainan kriisi herättää huolta myös ulkoisen turvallisuutemme puolesta. Tässä ilmapiirissä Kreikan velat voivat tuntua jo kovin etäiseltä kinastelun aiheelta etenkin, kun kysymys on nyt paljon monimutkaisemmasta vyyhdistä kuin viimeksi."

Turun Sanomien mielestä Kreikalle ei pidä antaa kovin suurta roolia Suomen vaalikamppailussa.

"Kotitekoiset ongelmat ja erityisesti tältä hallituskaudelta hoitamatta jääneiden asioiden ratkaisut ovat maan tulevaisuuden kannalta olennaisempia. Vaalien todelliset aiheet eivät saa Suomessa hautautua Kreikan alle."

Savon Sanomat kirjoittaa, että Kreikan velkojen takaisinmaksun olisi syytä nousta vaaliteemaksi Suomessa.

"Suomi ei ole menettänyt Kreikkaan vielä senttiäkään rahaa, mutta menettää ja paljon, jos Kreikka ajetaan ulos eurosta. Asetelma on avattava äänestäjille."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat