Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kokoomuksella pulmia ja keskustalla haaveita

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Aamulehti arvioi, että kokoomuksen ongelma numero yksi on pahasti epäonnistunut hallituspolitiikka ja ongelma numero kaksi pääministerin imago.

"Puolueen konservatiivisiipi tuskailee puheenjohtajansa vauhdikasta menoa ja arvoliberaaleja linjauksia. Yleisestikin kokoomuksessa katsotaan, että vaikeassa taloustilanteessa hillitympi ote lisäisi pääministerin uskottavuutta etenkin, kun hänen talouspoliittinen kokemuksensa on lähes onneton."

"Politiikan laveaa keskitietä kulkevat liikkuvat äänestäjät ratkaisevat vaalituloksen."

"Vaalitulos ratkaisee, hylkääkö kokoomus Stubbin."

Ilta-Sanomat on perehtynyt keskustan alkuviikolla julkistamaan strategiseen hallitusohjelmaan "Keskustan viisi tavoitetta Suomelle".

"Mikäli äänestäjät ja ennen muuta keskustan omat ehdokkaat kuvittelevat löytävänsä parikymmensivuisesta paperista tietoa siitä, mitä keskusta aikoo konkreettisesti tehdä asettamiensa tavoitteiden saavuttamiseksi, he pettyvät pahasti. Strategisessa hallitusohjelmassaan keskusta haaveilee asioita kuntoon."

"Haaveohjelma velvoittaa keskustan kilpailijat ja äänestäjät tenttaamaan, mitä puolue aikoo konkreettisesti tehdä hallituksessa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat