Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lisäaseistus ei ratkaise Itä-Ukrainan sotaa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva toteaa Itä-Ukrainan sodan ajautuneen pattitilanteeseen.

"Viime viikon lopulla epäonnistuneet neuvottelut osoittivat Ukrainan nykyhallintoa vastaan taistelevien Venäjän tukemien kapinallisten haluttomuuden keskustella sotatoimien lopettamisesta."

"Kapinalliset hamuavat lisää alueita hallintaansa vahvistaakseen asemiaan tulevissa neuvotteluissa. Jossain vaiheessahan aseiden on pakko vaieta ja ratkaisua haettava neuvotteluteitse."

"Ukrainan nykyhallinnolle tukea osoittaneessa Yhdysvalloissa on kasvanut paine toimittaa aseita Ukrainan armeijalle, joka on viime päivien taistelussa joutunut altavastaajan asemaan."

"Yhdysvaltain aseapu saattaisi laajentaa sodan kokonaan uusiin mittasuhteisiin. Venäjän uho on sitä luokkaa, ettei se jättäisi vastaamatta Yhdysvalloille."

"Yhdysvaltain aseavusta Venäjä saisi vain hyvän verukkeen osallistua nykyistä aktiivisemmin sotatoimiin. Jos tähän asti apu on ollut verhottua tukemista, Yhdysvaltain kasvava panos voisi poistaa viimeisetkin näkyvän väliintulon esteet."

"Sodan hinta on jo nyt liian suuri, joten kansainvälisen yhteisön on lisättävä ponnisteluja taisteluiden lopettamiseksi. Itä-Ukrainassa tarvitaan kaikkea muuta kuin lisää aseita. Mitä kauemmin sotatoimet kestävät, sitä mutkikkaammaksi tie ratkaisuun käy."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat