Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Timo Soini tarvitsee vaaleissa Syrizan apua

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kainuun Sanomat pitää Kreikan lainoja koskevaa välikysymystä perussuomalaisten vaalikampanjan alkupaukkuna.

"Timo Soini ajaa puolueensa vaaleihin vanhoin nuotein yrittäen tehdä EU:sta ja eurosta keskeisen vaaliteeman. Tämä onnistuu nyt vain Kreikan uuden vasemmistojohdon tuella."

"Syrizan politiikka on ajautumassa haaksirikkoon. Alexis Tsiprasin hallitushan ilmoitti, ettei se edes ota vastaan uusia tukipaketteja. Akuutin pankkirahoituksen lisäksi Kreikka tarvitsisi silti nopeasti noin 10 miljardia euroa."

"Kreikan kohtalonhetki koittaa helmikuun lopussa, jolloin nykyinen lainaohjelma päättyy. Ellei jatkosta ole siihen mennessä syntynyt yhteisymmärrystä EU:n komission, euromaiden, EKP:n ja Kansainvälisen valuuttarahaston kanssa, edessä on kreikkalaisille katastrofi."

"Kreikan ero eurosta tekisi kreikkalaisten jo tähän mennessä kokemat koettelemukset ja uhraukset turhiksi ja lisäisi heidän taakkaansa entisestään. Tämä perussuomalaisten jatkuvasti tarjoama resepti merkitsisi Suomellekin väistämättä miljardien eurojen menetyksiä, koska sen jälkeen maan kyky hoitaa velkojaan oikeasti romahtaisi."

"Romahdus tapahtuisi juuri kun Kreikan talouskasvun ennustetaan nousevan Euroopan nopeimmaksi. Suomessahan se on nyt hitainta."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat