Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sote-uudistuksesta voi tulla kuuma vaaliteema

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalainen pohtii, tuleeko eduskuntavaaleihin selvää vaaliteemaa.

"Etukäteen kevään eduskuntavaalien kantaviksi teemoiksi uumoiltiin muun muassa mahdollista Nato-jäsenyyttä, julkisen sektorin leikkauksia tai Kreikka-tukia. Mikään näistä – tai muistakaan – aiheista ei ole vielä noussut selkeästi vaalikeskustelujen teemaksi."

"Paitsi sittenkin yksi: talous. Se on saatettava kuntoon, jotta ihmisillä olisi töitä, toistelevat puolueet vuorotellen. Väistämättä herää sarkastinen kysymys, miksi ihmeessä puolueet eivät ole tätä aikaisemmin keksineet."

"Vaaliohjelmansa jo julkistaneet keskusta ja sosiaalidemokraatit lupaavat molemmat työtä ja talouskasvuun panostamista. Kokoomus näkee seuraavan hallituksen tärkeimpänä tehtävänä työnteon edellytysten parantamisen. – – Perussuomalaiset ovat toistaiseksi vasta vain arvostelleet muiden puolueiden avauksia. Timo Soini on yrittänyt herättää keskustelua Kreikan tuista."

"Leikkauslistoja yksikään puolue ei ole uskaltanut julistaa, mutta varmaa on, että niitä puolueilta vielä tiukataan vaalipäivän lähestyessä."

"Jos ja kun hallituksen sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistushanke kaatuu, sähköistyvät vaalipaneelit todennäköisesti lupauksista sote-palvelujen järjestämiseksi."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat