Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Minskin kokous voi kiihdyttää tai rauhoittaa sotaa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kainuun Sanomat pohtii, voiko keskiviikoksi sovittu Minskin huippukokous tuoda ratkaisua Itä-Ukrainan sotaan.

"Ukrainan konfliktissa ollaan nyt viimeisessä taitekohdassa. Ellei sotatoimia saada Donetskin ja Luhanskin 'kansantasavaltojen' liepeillä rauhoittumaan, sota melko varmasti kiihtyy."

"Yhdysvallat on jo periaatteessa valmis aseistamaan Ukrainan armeijaa, mutta ennen päätöksiä Valkoisessa talossa halutaan nähdä, mihin Angela Merkelin ja François Hollanden sukkuladiplomatia välillä Moskova–München–Minsk lopulta johtaa. – – Rauhaa ei synny, ellei Venäjä lopeta hybridisotaansa ja vedä tukeaan separatisteilta."

"Venäjän nopeasti luhistuva talous voi saada Vladimir Putinin kuuntelemaan myös talouspolitiikan asiantuntijoita eikä vain nykypäivän panslavisteja."

Iltalehti toteaa, ettei kansalliskiihko peitä ikuisesti elintason alentumista.

"Kaatuneiden äidit saattavat nousta avainasemaan, kuten Afganistanin sodassa. Putinin on kuitenkin säilytettävä kasvonsa. Propagandaa kannattaisi säätää tämän mukaisesti, kuten Suomessa tehtiin jatkosodan lopulla. Interfaxin yritys lyödä Sauli Niinistön paneelipuheella kiilaa EU:n sisään kertoi tosin, että maltillinen, luotettava viestintä on Venäjällä edelleen vaikeaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat