Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keskusta saa selitellä laimentamishalujaan

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Pohjalaisen mukaan Juha Sipilän johtama keskusta aikoo napata kristillisdemokraattien ikiaikaisen vaaliaseen vaatimalla keskioluita pois ruokakaupoista.

"Esitys on erittäin mielenkiintoinen, kun sen tekee juuri Sipilän johtama puolue. Sipilähän tiedetään mieheksi, jonka arvot kumpuavat lestadiolaisen uskonnollisen liikkeen opeista."

"Vaatimukset keskioluen suitsimisesta edustavat sitä arvokonservatiivisuuden äärilaitaa, joka operoi kielloilla ja rajoituksilla. Tämä puoli puheenjohtaja Sipilästä onkin vielä täysin tutkimatta."

"Viime vuodet keskustelua on Suomessa käyty mieluumminkin siitä, pitäisikö viinit vapauttaa ruokakauppojen hyllyille. Siksi keskustan veto yllättää. Se ei ole tätä päivää vaan tuulahdus niiltä ajoilta, kun valtiovalta piti tehtävänään paimentaa kansalaisia aivan kaikessa."

"Monet keskustalaiset ovat jo kiirehtineet vähättelemään koko aloitetta. Se kertoo selvästi, että tempaus on hyvin kiusallinen monille keskustan jäsenille."

Ilkka toteaa oluen herättävän tunteita.

"Keskusta pyssähti oluttynnyriin kuin herhiläispesään ja saanee selitellä laimentamishalujaan tämän jälkeen kymmenissä vaalipaneeleissa. – – Keskusta oli muuten Paasion ensimmäisessä hallituksessa, joka toi tammikuussa 1969 keskioluen ruokakauppoihin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat