Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pisararadasta tarvitaan päätös pikapuoliin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Helsingin keskustaan maan alle rakennettava Pisararata on yksi niistä tämän vaalikauden hankkeista, jolta uhkaa loppua aika kesken. Päätökselle on käytännössä aikaa enää pari kolme päivää.

Hankkeen aikataulua tahdittaa se, että keskeisille liikennehankkeille myönnettävien EU-tukien hakuaika päättyy ensi perjantaina.

Jotta tukihakemuksella olisi paremmat mahdollisuudet mennä läpi, valtion budjetissa pitäisi olla varattuna rahaa hankkeen aloittamiselle.

Lisäbudjettiin Pisara ei ehtinyt. Nyt se yritetään saada lisätalousarvion täydennykseen. Asiasta pitäisi päättää tiistaina hallituksen raha-asiainvaliokunnan istunnossa.

Päätös hankkeesta on viivästynyt. Tällä kertaa Sdp syyttää kokoomusta hankkeen jarruttelusta.

Pisararata on mainittu Alexander Stubbin (kok) hallituksen ohjelmassa. Hanketta on Helsingin ulkopuolella epäilty sen nopeasti muuttuneiden kannattavuuslaskelmien takia.

Hankkeen vaikutus ei kuitenkaan rajoitu pelkästään Helsinkiin. Jos Pisararadan avulla voitaisiin poistaa junaliikenteen pahin ja eniten ongelmia aiheuttava pullonkaula, vaikutus näkyisi pääkaupunkiseudun liikennejärjestelyjen lisäksi koko maan rautatieliikenteessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat