Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Loiskiehunnat ovat vain pisara

Pääkirjoitus
 
Timo Soini

Jos olisitte vaivautunut soittamaan tai vaikka vain lukeneet plokiani, ette olisi tehnyt noin köppästä pääkirjoitusta "Soinin" joukkojen rakoilusta (HS 25. 2.). Puolueesta on laitettu pihalle viimeisen vuoden aikana kymmenkunta ihmistä. Kukaan heistä ei ole riitauttanut erottamistaan. Mitä puolueen sääntöjen vastaisesta toiminnasta pitää seurata? Mielestäni siitä pitää rangaista, koska se on moraalisesti oikein.

Puolue on voittanut tuotemerkkiin, EU-vaalien ehdokasasetteluun ja puoluekokouksen laillisuuteen kohdistuneet kanteet. Olette toistuvasti antaneet palstatilaa perättömien väitteiden esittäjille kertomatta asioiden todellista laitaa.

Puolue sai viime vaaleissa 560 000 ääntä, kunnanvaltuutettuja on lähes 1 200, jäseniä lähemmäs 10 000, ja puolueella on kaksi edustajaa EU-parlamentissa. Nämä loiskiehunnat ovat kuin pisara perussuomalaisessa meressä.

Yksi asia piti paikkansa. Minä johdan tätä puoluetta puoluekokouksen valitsemana. En ole mihinkään lähdössä, koska koen vastuuta tästä tehtävästä. Olen 52-vuotias ja aion jatkaa politiikassa, jos kansa antaa kannatusta. Perussuomalaisten asioihin taas voi vaikuttaa olemalla puolueen jäsen. Ja jäsenet valitsevat puheenjohtajan.

Timo Soini
puheenjohtaja, Perussuomalaiset

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat