Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jenni Haukio saa uhmata yleistä mielipidettä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehden mukaan Norwegianin vaikeudet kertovat siitä, että halpalentoyhtiö on törmännyt rajoihinsa.

"Norwegian on yksinkertaisesti kasvanut liian aggressiivisesti, mikä on vaarantanut kannattavuuden ohuiden marginaalien lentobisneksessä."

"Nähtäväksi jää, äityvätkö nopeasti markkinaosuuksia vallanneen Norwegianin vastoinkäymiset niin vakaviksi, että tappioita pitkään tehneiden SAS:n ja Finnairin suhteellinen kilpailuasema helpottaa. Voi tietysti käydä niinkin, että kilpailu vain entisestään kiristyy, kun norjalaisyhtiö henkensä hädässä joutuu turvautumaan äärimmäisiin keinoihin kustannusleikkauksissa."

Savon Sanomat kommentoi kohua, joka on syntynyt presidentti Sauli Niinistön puolison Jenni Haukion suden kannanhoidollista metsästystä kritisoineesta Seura-lehden kolumnista.

"Susivahingoista kärsivillä alueilla Haukion ulostuloa ei varmasti kiitellä. Selväsanaista mielipidettä on kuitenkin kunnioitettava rohkeudesta. Presidenttien puolisoilla on yleensä kieli keskellä suuta kansaa jakavissa kysymyksissä, niin kuin presidenteilläkin jo viran puolesta."

"Presidentin ei pidä myötäillä yleistä mielipidettä vaan kulkea sen edellä, ja sama pätee puolisoon, jos hänellä on kykyä ja halua parantaa maailmaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat