Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puolueet loikkasivat, ei Vartiainen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Pohjalainen: "Eduskuntavaalien toistaiseksi suurin ehdokasyllätys nähtiin perjantaina, kun Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen johtaja Juhana Vartiainen asettui kokoomuksen listalle Helsingissä."

"Kävikö nyt niin, että kokoomuslaiset tuntevat saaneensa joukkoihinsa todellisen kultakimpaleen, ja demarit vastaavasti tuntevat päässeensä eroon riippakivestään?"

"Vartiaisen turhautuneisuus talouspolitiikkaan on ollut ilmeisen suuri, koska hän päättää nyt lähteä tekemään sitä itse."

Savon Sanomat: "Vartiainen kiisti, että hän olisi loikkinut tai liikkunut minnekään. Sen sijaan puolueet ovat."

"Vartiaisen sanoissa on totta enemmän kuin toinen puoli. Nykyinen Sdp on kokonaan erilainen puolue kuin oli vaikkapa Ulf Sundqvistin tai Paavo Lipposen johtama Sdp. Puolue on muuttunut uudistajasta säilyttäjäksi."

"Vartiainen ajoi eläkeiän nostamista jo silloin, kun Sdp sitä vastusti. Hän on arvostellut ammattiyhdistysliikettä uudistusten jarruttamisesta ja suominut nykyistä konsensusta, jossa kaikilla osapuolilla on veto-oikeus."

" Joissakin kannanotoissaan hän on lähellä entistä valtiosihteeriä Raimo Sailasta, jota pidetään sosiaalidemokraattina."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat