Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinteistökauppaa tulisi selvittää tarkemmin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomat: "Ulkomaalaisten, etenkin venäläisten tekemät maakaupat ovat nousseet uudelleen puheenaiheeksi Ukrainan kriisin ja Krimin Venäjään liittämisen jälkeen. Suomi on saanut osansa kiristyvästä kansainvälisestä ilmapiiristä. Läntisessä Euroopassa ollaan huolissaan hybridisodankäynnin mahdollisuudesta."

"Ostojen keskittyminen strategisesti merkittäviin paikkoihin on tuskin puhdasta sattumaa. Esimerkkejä löytyy muun muassa Kemiönsaarelta ja Turunmaan saaristosta."

"Sisä-, puolustus- ja oikeusministeriöiden on syytä ottaa maakaupat tarkempaan syyniin. Samalla on paikallaan pohtia, millä keinoin valtio voisi tarvittaessa päästä väliin, kun strategisesti merkittäviä kohteita on siirtymässä Euroopan talousalueen ulkopuolisten omistajien haltuun."

"Tehtävä on kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Välikäsien ja bulvaanien käytön takia aina ei ole helppo selvittää ostajien taustoja."

"On tähdellistä muistaa, ettei ostajia kansallisuuden mukaan leimata. Epämääräisissä tarkoituksissa liikkeellä olevia on luultavasti murto-osa."

"Vastuunsa on myös myyjillä. Ylivoimainen hintatarjous ei välttämättä ole kokonaisedun kannalta paras mahdollinen."

Etelä-Suomen Sanomat: "Eduskunnan oppositiopuolueille tarjoutui sivistysvaliokunnassa tilaisuus näpäyttää hallitusta, eivätkä ne jättäneet tilaisuutta hyödyntämättä. Kyse oli hallituksen esityksestä ammattikoulujen ja lukioiden järjestämislaiksi, jonka oppositio onnistui viivytystaistelullaan kaatamaan."

"Oppositiolla on täysi oikeus arvostella hallituksen esityksiä. Tapa, jolla lakiesitys tyrmättiin, ei kuitenkaan edustanut hyvää poliittista kulttuuria. Siksi sen ei soisi yleistyvän, vaikka oppositiolle saattaa tulevallakin kaudella tulla eteen tilanteita, joissa kiusaus pikavoittoihin käy suureksi."

Kaleva: "Lauha talvi on tehnyt pahaa jälkeä maanteillä."

"Pellervon taloustutkimus PTT arvioi tieverkon kunnon laskun saattavan vähentää kuljetusliikkeiden liiketulosta 5–10 prosenttia. Huonokuntoisten tieosuuksien ja korjausta odottavien siltojen vuoksi joudutaan käyttämään kiertoteitä, mikä lisää matka-aikaa ja polttoaineen kulutusta."

"Liikenneverkon määrärahoista säästäminen on hölmöläisten puuhaa. PTT:n laskelmat ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka kilpailukyky on monen tekijän summa. Valtiontalouden nykytilassa on vaikea vaatia lisärahaa teidenpitoon. Mutta näin on tehtävä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat