Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Talvisodan yhtenäisyyttä tarvitaan yhä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Talvisodan päättymisestä tuli eilen perjantaina kuluneeksi 75 vuotta.
Karjalainen: "Suomalaiset ovat saaneet elää poikkeuksellisen pitkän rauhan ajan. Tätä rauhan, vapauden ja itsenäisyyden perintöä on vaalittava kaikissa oloissa kaikin keinoin. Sen olemme velkaa sotiemme veteraaneille, joita on yhä elossa lähes 27 000."

Keskisuomalainen: "Talvisodan hengen suurin osoitus oli sotilaiden ja kotirintaman valtava ponnistus. Tärkeä osoitus yhteishengestä oli myös suomalaisen sopimuspolitiikan synty 'Tammikuun kihlauksessa'. Se vakautti sisäpoliittisia oloja ja avasi tien rakentaa pohjoismaista hyvinvointivaltiopolitiikkaa."

Ilkka: "Sodan muistoa pitää kunnioittaa, mutta siitä kannattaa myös oppia. Sodan taustojen, vaiheiden ja ihmiskohtaloiden tunteminen antaa suhteellisuudentajua tähän päivään ja vastuullisuutta tulevaisuutta kohtaan."

Savon Sanomat: "Ukrainan sota pakottaa esittämään kysymyksen, voisiko viime sotien historia toistua Suomen kohdalla. Jos pahin tapahtuisi, jäisimmekö yksin kuten talvisodassa, ja jos jäisimme, toistuisiko ihme ylivoimaista vihollista vastaan?"

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat