Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näin poistat ääliöt elämästäsi

Pääkirjoitus
 
Ari Kinnari Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n kuvasta ja designista vastaava toimituspäällikkö.

Ihmisen myötäsyntyinen rationaalisuus ja loogisen ajattelun taito auttavat meitä selviytymään arjessa. Näin se toimii:

Kun hissi ei tule, vaikka nappia on painettu, kannattaa nappia painaa uudestaan. Toimenpide nopeuttaa hissin saapumista.

Kun maalainen törttöilee Helsingin liikenteessä ja jää jumiin keskelle risteystä, kannattaa huudattaa torvea kämmenet verillä. Ruuhka purkautuu lähes välittömästi.

Kun terveyskeskuksen odotushuoneessa venähtää, kannattaa haukkua sairaanhoitaja. Aika pian tämän jälkeen kaupunki kasvattaa terveydenhuollon määrärahoja ja jono lyhenee.

Kun naapurista iltamyöhällä raikaa juhlien ääniä, kannattaa soittaa suoraan poliisi paikalle. Taloyhtiön arki paranee kertalaakista. Lisäksi virkavalta on mielissään, kun saa koulutustaan vastaavaa työtä.

Kun lentokoneeseen kuulutetaan ensimmäisen kerran, kannattaa heti siirtyä jonoon. Kone lähtee aiemmin, eikä ole vaaraa oman numeroidun paikkansa menettämisestä.

Kun joku on verkon keskustelupalstalla eri mieltä kanssasi, kannattaa tuomita hänet idiootiksi ja rumaksi. Tuota pikaa ääliöt poistuvat foorumeilta tai vaihtavat mielipiteensä oikeiksi.

Kun ystävä kyselee vointiasi, kannattaa kertoa kaiken olevan hyvin, vaikka ahdistaa, rahat on loppu ja karkaileva teini piinaa. Asiat lutviutuvat yleensä itsestään.

Kun ystävä ilmiselvästi valehtelee kaiken olevan hyvin, kannattaa olla kyselemättä lisää. Asiat lutviutuvat yleensä itsestään.

Kun velkaa on paljon, kannattaa ottaa lisää velkaa. Dynaamisten vaikutusten avulla taloustilanne korjautuu tuota pikaa.

Kun pilapiirtäjä pilkkaa vakaumustasi, kannattaa hänet päästää päiviltä tai vähintään pahoinpidellä. Kunnioituksesi ja arvostuksesi kasvaa.

Kun vanhenee, kannattaa käydä nuorennusleikkauksessa. Nuorentuu.

Kun hissiä seuraavan kerran ei kuulu, kannattaa harkita kävelemistä.

Ari Kinnari ari.kinnari@hs.fi
Kirjoittaja on HS:n kuvasta ja designista vastaava toimituspäällikkö.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat