Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pakoterintaman yhtenäisyys on tärkeää EU:ssa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomat arvioi viimeisimmän EU:n huippukokouksen antia ja sen kannanottoja Venäjän vastaisiin pakotteisiin.

"Juuri nyt näyttää epätodennäköiseltä, että pakotteita voitaisiin vuodenvaihteessa purkaa. Minskin sopimuksessa edellytetään, että Ukraina saa ulkorajansa omaan valvontaansa. Se voi olla Venäjälle ja separatisteille ylitsekäymätön este."

"Onneksi EU on edelleen kohtalaisen yhtenäinen pakotepolitiikassaan. Rintama pitää, vaikka Kreikan, Kyproksen ja Unkarin kaltaiset valtiot kyseenalaistavat pakotteet, kun taas Baltian maat ja Britannia ajavat niiden kiristämistä."

Keskisuomalainen: "Valtiojohtajat ovat kautta historian käyttäneet kansallistunnetta hyödykseen. Krimin valtauksen vuosipäivä oli tällainen tapahtuma. Siksi ei ole yllätys, että torilla kuultiin myös suomalaisittain ikävää iskulausetta: 'Olé olé olé, Krim on meidän, annapas Puola ja Suomi.' Tämä sanonta on Venäjän historiasta, ja nyt siihen pitää suhtautua myös yksittäistapauksena."

"Suomi on nykyisin Venäjän kannalta EU:ta ja osa länsipainostusta. Suomen kannattaa vaalia hyviä suhteita Venäjään, mutta entistä puolueettomuuspolitiikan asetelmaa ei enää ole. Suomi on kansainvälispoliittisesti osa EU-länttä mutta turvallisuuspoliittisesti yksin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat