Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vuotostelun aika alkaa olla lopullisesti ohi

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilta-Sanomien mukaan hallituskumppanit kokoomus ja Sdp kalastelevat ääniä toisiaan sättimällä, kun hallituksella ei ole saavutuksia puolustettavaksi asti.

"Antti Rinteen (sd) valtiosihteeri Esa Suominen oli perjantaina Facebookissa nimittänyt pääministeri Alexander Stubbia (kok) 'läpiä päähänsä puhuvaksi ihmispoloksi', jonka joutuminen pois tehtävästään vaaleissa olisi parasta kaikille."

"On harvinaista ellei peräti ainutkertaista, että pääministerin sijaisen tärkein avustaja puhuu näin saman hallituksen pääministeristä. Yleensä katsotaan, että politiikassa on joskus viisaampaa ajatella mitä sanoo kuin sanoa mitä ajattelee."

Savon Sanomat paheksuu Rinnettä, koska hän oli tapahtuneen jälkeen esittänyt toiveen, ettei Suominen enää osallistuisi Facebook-keskusteluun.

"Käytännössä Rinne kielsi avustajaltaan poliittisen keskustelun. – – Ratkaisu on outo. Voisi kuvitella, että juuri eduskuntavaalien alla poliittista keskustelua tarvitaan. On hyvä, että sitä käydään myös sosiaalisessa mediassa."

"Poliittiset valtiosihteerit ovat poliittisia toimijoita. On luontevaa, että he osallistuvat julkiseen poliittiseen keskusteluun."

Aamulehti pahoittelee sitä, että vaaliraha on nyt kiven alla ja sekä puoluetukia että kansanedustajien palkkioita halutaan leikata.

"Eihän yritystenkään menestys perustu siihen, että ne maksavat markkinoiden huonoimmat palkat."

"Tälläkin vaalikaudella niin kansanedustajilta kuin puoluekoneistolta olisi kipeästi tarvittu nähtyä paljon laadukkaampaa taustatyötä ja realistisempaa tavoitteiden määrittelyä. Siihen tosin tarvitaan kokeneita ja hyvin koulutettuja asiantuntijoita, jotka valitettavan harvoin hakeutuvat puoluetyöhön."

Lapin Kansa on valmis lopettamaan "vuotostelun" eli panemaan pisteen sillekin vaihtoehdolle, että Vuotoksen alueelle rakennettaisiin aiempaa suunnitelmaa pienempi Kemihaaran allas.

"Vuotos ei näytä kelpaavan allasalueen kunnille enää edes eri nimellä. Myöskään Lapin ely-keskus ei ole nähnyt altaalle tulvasuojelullisia perusteita."

"Vuotoksesta on tullut Kemihaaran myötä Itä-Lapin kuntien ja Rovaniemen välinen ottelu, missä Lapin liitolla on ollut lähinnä hämmentäjän rooli. Liitto on epäonnistunut tältä osin pahemman kerran edunvalvonnassaan."

"Pitäisikö allas rakentaa? Ei pitäisi. Koska paikalliset ovat vastaan, ja koska Vuotoksen tai sen muunnelman rakentaminen tulvasuojelun varjolla ei sovi oikeusvaltion toimintaperiaatteisiin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat