Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentoturma herättää huolta turvallisuudesta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti: "Eurooppa suree Germanwingsin tiistaisen lento-onnettomuuden 150:tä uhria."

"Onnettomuuksista huolimatta lentäminen on edelleen yksi turvallisimmista matkustusmuodoista. Viime vuosi oli kuitenkin uhritilastojen valossa synkkä."

"Onnettomuuksien lisäksi mustia pilviä lentopelkoisten mieleen nostavat venäläisten sotilaskoneiden lisääntyneet 'pimeät' lennot Itämerellä. Onneksi Suomessa sotilastutkien ja siviililennonjohdon yhteistyö toimii hyvin ja lennonjohto saa nopeasti tiedot 'pimeänä' lentävistä koneista."

"Vaikka 'pimeät' venäläiskoneet eivät varsinaisesti riko mitään kansainvälistä lakia, ne toimivat hyvien lentoturvallisuuskäytäntöjen vastaisesti."

"Mikäli kansainvälistä liennytystä ei saada aikaan, jää ainoaksi siviililiikenteen turvatakuuksi Itämeren rantavaltioiden entistä tiiviimpi ja koordinoidumpi yhteinen ilmavalvonta."

Ilkka: "Euroopassa tapahtunut lentoturma tulee lähelle monin tavoin. Valtaosa uhreista oli eurooppalaisia, mutta suru yhdistää peräti kymmenen kansallisuutta ja koko sivistynyt maailma on välittänyt uhrien omaisille surunvalittelunsa. Uhrien joukossa oli vauvoja ja nuoria koululaisia. Kyyneleet ovat herkässä eri puolilla maapalloa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat