Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaaleissa voi vielä muhia melkoinen yllätys

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kainuun Sanomat toteaa, että tavallista suurempi määrä äänioikeutetuista on näin lähellä vaaleja epävarma puolueestaan tai ehdokkaastaan.

"Juuri ennen äänestyksen alkua on siis vielä tilaa yllätyksille. Näin tapahtui jo viime kerrallakin perussuomalaisten jytkyssä. Sen suuruutta mielipidetutkimukset eivät osanneet ennustaa."

"Jos suurelle osalle äänestäjistä puoluevalinta onkin vielä epävarma, yhä suurempi osa heistä haluaisi äänestäessään olla valitsemassa myös koko hallituspohjaa."

"Näillä asioilla saattaa olla myös yhteys toisiinsa, sillä hallituspohjan äänestäminen ei ole nyt mahdollista."

Ilta-Sanomat epäilee sekä kokoomuksen että Sdp:n työllisyyspyrkimyksiä: kumpikin puolue tavoittelee ensi vaalikaudella 100 000:ta uutta työpaikkaa.

"Jos nykyiset päähallituspuolueet ovat asettaneet uudet tavoitteet vanhat virheensä tunnustavan nöyryydellä, asiassa ei ole nokan koputtamista. Luultavasti ne eivät kuitenkaan ole laskeneet, mitä kaikkea työpaikkojen sadantuhannen nettolisäys vaatii."

"Kokoomus ja Sdp ovat olleet kiinnostuneempia toistensa kampittamisesta kuin hihojen käärimisestä yhteiseksi parhaaksi. On mahdollista, että äänestäjät rankaisevat kahden viikon kuluttua siitä hyvästä kumpaakin puoluetta."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat