Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puolustusyhteistyö ja velkaantuminen esillä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomat kirjoittaa pohjoismaisten puolustusministereiden yhteisestä ulostulosta puolustusyhteistyön tiivistämiseksi. Lehden mukaan aloitteella on sisäpoliittiset heijastumansa.

"Puolustusministeri Carl Haglund (r) ei ollut kertonut yhteiskirjeestä tasavallan presidentille, ulkoasiainvaliokunnalle eikä puolustusvaliokunnalle. Olisi ehkä kannattanut. Yhtä hyvin voisi ajatella, että tämänkaltaiset yhteisesiintymiset olisi hyvä kertoa hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa valiokunnassa."

"Haglundin mukaan informoinnin tarvetta ei ollut, koska kirjeessä ei ollut mitään uutta. Seuraava kysymys kuuluu, miksi sellainen kannatti kirjoittaa."

Pohjalainen paheksuu suurten puolueiden "epämääräisiksi käyneitä" vaalipuheita.

"Poliittinen basaari on taas auki, vaikka vastaukset talouden ongelmiin antavat odottaa itseään. Pahoin näyttää suurimpien puolueiden vaalipuheiden perusteella siltä, että vieläkään ei olla saamassa hallitusta, joka tekee rankasta velkaantumisvauhdista lopun."

"Voi jopa käydä niinkin, että seuraava hallitus ei pääse valtiontalouden tasapainotustoimissaan niinkään hyvään tulokseen kuin haukuttu nykyhallitus."

"Tekeillä on sama virhe kuin neljä vuotta sitten. Silloin luotettiin, että talouskasvu tulee ja pelastaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat