Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tänään äänestetään hallituksen kokoonpanosta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilta-Sanomat muistuttaa, että vaaleissa on yhä paljon pelissä, vaikka mielipidetiedustelut ovat nostaneet keskustan vaalien voittajasuosikiksi ja keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän pääministeriehdokkaaksi.

"Taistelu sunnuntain vaalien kakkossijasta on äärimmäisen tiukka, sillä tuoreimpien mielipidemittausten mukaan kokoomuksen, perussuomalaisten ja sosiaalidemokraattien kannatusluvut mahtuvat kahden prosenttiyksikön haarukkaan."

"Peli ei ole vielä millään tavoin selvä, sillä kantaansa määrittelemättömien äänestäjien osuus on poikkeuksellisen suuri."

Iltalehden päätoimittaja Petri Hakala kirjoittaa lehden pääkirjoituksessa, että vaalien suuri kysymys on, millä kokoonpanolla isänmaata lähdetään pelastamaan.

"Timo Soini on valmis uhraamaan oman puolueensa tulevaisuuden kruunatakseen poliittisen uransa. Hän on kelpo mies, mutta miten puolueen ääriainekset pysyvät aisoissa ja lopulta puolueessa?"

"Jos neljä suurta ei sovi samaan hallitukseen, parasta olisi koota sinne keskustan rinnalle Sdp ja kokoomus. Jos puheenjohtajat Antti Rinne ja Alexander Stubb eivät mahdu samaan hallitukseen, vaihdetaan miestä tai molemmat."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat