Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi elää taas metsästä ja seisoo puujalalla

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kalevan mukaan Metsä Groupin Äänekosken tehtaan rakennuspäätös ja suunnitteilla olevat suurinvestoinnit Kemijärvelle ja Kuopioon kertovat metsäalan elinvoimaisuudesta.

"Jo pelkästään Metsä Groupin päätös on kirkas valopilkku taloudellisessa taantumassa räpistelevälle Suomelle. Uusi laitos kasvattaa Suomen kokonaisvientiä puoli miljardia euroa vuodessa."

"It-alan varassa pitkälle 2000-luvulle menestynyt Suomi seisoo taas entistä enemmän puujalan varassa, mutta ei niin yksipuolisesti kuin voisi olettaa."

Pohjalainen kirjoittaa Suomen tarvitsevan Äänekosken biotuotetehtaan kaltaisia hankkeita, jotta pitkä alakulon kausi saadaan päättymään.

"Tämän mittaluokan laitos on osoitus siitä, että Suomeen kannattaa investoida. Vaikka tehdas itsessään ei lisää työpaikkoja, koko tuotantoketjuun niitä tulee merkittävästi lisää."

Ilta-Sanomat kiittää yhtiön ajoitusta.

"Metsä Group panttasi ilmoitusta yli vaalien, jotta eroava hallitus ei olisi innostunut liikaa, mutta kertoi asian ennen uuden hallituksen aloittamista."

"Suomi ei enää pitkään aikaan ole elänyt vain metsästä, mutta maalle käy huonosti, ellei se vastakin pysty elämään myös metsästä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat