Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuinka nainen isketään

Pääkirjoitus
 
Ari Kinnari Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n kuvasta ja designista vastaava toimituspäällikkö.

Kaupunkilaisjärki ja maalaisjärki lähtivät naisiin. Onhan reilu kolmekymppinen, siisti, työtä tekevä mies kaiken järjen mukaan varma voittaja naismarkkinoilla.

Tausta: Kaupunkilaisjärjen 22 neliön yksiö sijaitsee kantakaupungissa. Yli 8 000 euron neliöhinta oli hyvä sijoitus, vaikka sälekaihtimia ei koskaan voikaan avata katutasonäkymän takia.

Maalaisjärjen taajamakaksio on jo lähes maksettu. Lähistöllä avautuvat hienot harrastusmahdollisuudet: pururata, luontopolku ja sienimetsä. Kauppaankin on matkaa vain vajaat kaksi kilometriä.

Ajankohtaista: "En elä missään kuplassa, mutta vaaleissa tapahtunut muun Suomen taantuminen hämmästyttää", kaupunkilaisjärki toteaa.

"En ole mikään rasisti, mutta Suomen maahanmuuttopolitiikka huolettaa", maalaisjärki sanoo.

Varustus: Kaupunkilaisjärjellä on yllään merkkikalsarit, merkkisukat, merkkifarkut, merkkipaita, merkkikengät ja merkkitakki. Taskussa on luottokorttikotelo, kännykkä ja varavirtalähde, jotta somen käyttö ei keskeydy kriittisillä hetkillä.

Maalaisjärki luottaa mustaan poolopaitaan ja mustiin farkkuihin. Jaloissa on tennissukat sekä käytännölliset goretex-pintaiset ulkoilujalkineet. Pankkikortti jäi varkauden varalta kotiin.

Haku: Kaupunkilaisjärki hakee upeaa naista, malli- tai cheerleader-kokemus on eduksi. Vahvuuksinaan hän pitää salilta hankittua pinkeää olemusta ja stailattua karvoitusta. Small talk -aiheina ovat kuntosalit, matkailu ja jääkiekko.

Maalaisjärki etsii luonnosta pitävää ja huumorintajuista naista. Henkilön pitäisi myös olla hyvä työihminen, kuten oma äiti on. Ravintolassa hän odottaa naisen aloitetta. Small talk -aiheina ovat kännyköiden käyttöjärjestelmät, taksilupien vapautus ja jääkiekko.

Juoma: Kaupunkilaisjärki juo trendikästä sokeiden belgialaismunkkien karkausvuosina panemaa trappistiolutta (34,80 euroa litra).

Maalaisjärki nauttii tasalaatuista kotimaista neloslageria (12,50 euroa litra).

Illan kulku: Kaupunkilaisjärki iskee ja bailaa pilkkuun saakka, mutta kaikki kaunottaret ovat nihkeällä tuulella.

Maalaisjärki odottaa tiskin kulmalla aloitetta yhteen saakka yöllä ja lähtee sitten viimeiseen taajamajunaan. Olokin on aamulla parempi, kun lähtee ajoissa.

Epilogi: Seuraavana aamuna kaupunkilaisjärki ja maalaisjärki pohtivat itsekseen, miksi taas jäi saamatta.

Tyhmempikin olisi osannut kertoa, ettei naisen miesvalinnalla ja järjellä ole mitään tekemistä keskenään. Ja hyvä niin.

Ari Kinnari ari.kinnari@hs.fi
Kirjoittaja on HS:n kuvasta ja designista vastaava toimituspäällikkö.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat