Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Voihan sen noinkin sanoa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Välillä venäläinen retoriikka saa tahattomasti muotoja, jotka eivät palvele alkuperäistä viestin tarkoitusta.

Venäjän valtiollinen uutistoimisto Sputnik News on aloittanut toimintansa suomen kielellä – ainakin teoriassa suomen kielellä.

Sputnikin mukaan presidentti Vladimir Putin lähetti YK:lle kirjeen, jossa kerrotaan, että "Venäjä täyttää johdonmukaisesti kaikkia ydinaseiden leviämisen estämisen sopimuksen, mukaan lukien sen kuudennen artiklan, velvoitteita."

Venäjän ulkoministeriö pyysi Puolan Venäjän-suurlähettiläältä selitystä sille, miksi moottoripyöräkerho Yön sudet ei päässyt Puolan rajan yli. Moottoripyöräilijöiden tarkoitus on ollut ajaa Berliiniin juhlistaakseen Neuvostoliiton roolia natsi-Saksan voittamisessa.

Venäläinen uutistoimisto Tass kuvaili Puolan suurlähettilään saamaa ukaasia näin: "Suurlähettiläälle kerrottiin, että Venäjä odottaa kattavaa selitystä niille perusteettomille ja uhitteleville Varsovan toimille, joita ei voi kutsua muuksi kuin niiden muiston pilkkaamiseksi, jotka kuolivat vapauttaakseen Euroopan fasismilta."

Kunnioitetut eivät voi enää sanoa mielipidettään siitä, mitä he ajattelevat heitä yllättäen kohdanneesta kunnioittamisen tavasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat