Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sdp:n hallituspaikka voisi ehkäistä ruusujen sodan

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kainuun Sanomien mukaan vaalien jälkeiset tapahtumat Sdp:ssä antavat sen vaikutelman, että puheenjohtaja Antti Rinteen pasmat ovat sekaisin.

"Hallitustunnustelija Juha Sipilän kannalta sen enempää Rinteen sekoilu kuin näytöt Alexander Stubbin (kok) lyhytikäisessä hallituksessa eivät puolla punamultapohjaa. Mutta Sipilällä on oman puolueen perinteinen punamultasiipi taustalla."

"Kuinka lujasti Sdp sitoutuisi hallitukseen, jonka rakennuslaastina tuleva pääministeri käyttää luottamusta. Voiko Sipilä luottaa siihen, että punamultahallitus noudattaisi strategista ohjelmaansa ja toteuttaisi sovittavat kärkihankkeet?"

Iltalehti arvelee Rinteen tekevän lähes mitä tahansa päästäkseen hallitukseen.

"Rinne ja hänen puoluetoverinsa tietävät, että oppositioon jääminen avaisi loputkin hanat Sdp:n sisäisessä välienselvittelyssä. – – Pettymyksen purkautuminen saattaisi johtaa demareissa sellaiseen ruusujen sotaan, jonka seurauksia ei pysty etukäteen ennustamaan."

"Tuleva pääministeri Juha Sipilä tuskin pelkää demareiden sisäisiä kähinöitä. Jos demarit kannattaa ottaa hallitukseen, niin mitään vikaa ei ole siinä, että Sdp on heikossa hapessa. – – Jos demarit tarvitsevat enemmän hallituspaikkaa kuin hallitus demareita, niin mikäpä olisi parempi asetelma Sipilälle."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat