Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaalit hävinnyt Sdp tähtää yhä hallitukseen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Karjalainen: "Eilisissä vappupuheissa erityinen mielenkiinto kohdistui vasemmistopuolueiden keulahahmojen puheisiin. Hallitusneuvottelut ovat käynnissä, eivätkä eduskuntavaaleissa tappion kärsineet Sdp ja vasemmistoliitto olleet ennen vappua tehneet täysin selväksi, tavoittelevatko ne tosissaan hallituskumppanuutta vaalit voittaneen keskustan kanssa."

"Sdp:n kärkihahmojen sopuisien puheiden perusteella tämä neljänneksi suurimmaksi pudonnut puolue tähtää ainakin vielä hallitusvastuussa jatkamiseen. Sen sijaan vasemmistoliitto on jo vastauksissaan hallitustunnustelija Juha Sipilän (kesk) kysymyksiin tehnyt selväksi, että se on jäämässä oppositioon."

"Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne – – peräsi aktiivista otetta talouden uudistamiseksi tavalla, joka varmasti myös Sipilää miellyttää."

Ilkka: "Hallitustunnustelija Juha Sipilä odottaa lähipäivinä perussuomalaisilta täydentäviä keskusteluja ja vastaantuloa esitettyihin kysymyksiin."

"Perussuomalaisten hinku hallitukseen on käynyt selväksi. Ilmeisesti puolueen pitää vielä opetella hallitusneuvotteluja."

"Neljä seuraavaa vuotta oppositiossa olisivat Soinille paha takaisku. Se kannattaa muistaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat