Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Äitien sosiaaliset erot ovat kasvussa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hämeen Sanomat muistuttaa, että äitien eriarvoisuus on kasvanut.

"Suomi on tämän vuoden rankingin mukaan maailman toiseksi paras maa äideille. Norja meni ohi kansainvälisen Pelastakaa lapset -järjestön vuosittaisessa mittauksessa."

"Raportti kiinnittää tänä vuonna huomiota sosiaalisiin eroihin, joita tulotaso luo ihmisten välille. Suomessa nämä erot ovat aikaisemmin olleet pieniä, mutta nyt on näkyvissä merkkejä kahtiajaosta. Esimerkiksi terveysmittareissa erot kasvavat hyvin toimeentulevien ja vähäosaisten välillä. Ilmassa on pelottavia merkkejä luokkajaosta, joihin pitää puuttua nopeasti."

Turun Sanomat toivoo tulevalta hallitukselta kasvua tukevia toimia menoleikkausten rinnalle.

"Sopeutus on otettava vakavasti. Velka- ja vajekriteerit on saatava uudelleen kiinni. Hyvinvointipalvelut on perustettava kestävälle pohjalle, jotta ne kyetään rahoittamaan."

"Yhtä vakavasti on otettava toimet, joilla saadaan aikaan kasvua, työpaikkoja ja verotuloja. Tähän olisi tarvittu työmarkkinoiden apua."

"Neuvotteluja yhteiskuntasopimuksen osasista on syytä kesän mittaan jatkaa sallivammalla aikataululla kuin hallitustunnustelija Juha Sipilä (kesk) alkuun yritti."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat