Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hakaniemen hallia ei saa pilata

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kunnioitettavaan sadan vuoden ikään ehtinyt Hakaniemen kauppahalli on tärkeä osa Helsingin kaupunkikulttuuria. Se on eräänlainen sulatusuuni, jossa käy helsinkiläisiä laidasta laitaan – niin alkuperäisiä stadilaisia kuin kaukaa muuttaneitakin. Jokunen turistikin on nähty opaskirja kourassa etsimässä aitoa tunnelmaa.

Nyt Hakaniemen halli menee pitkäksi aikaa remonttiin, mikäli Helsingin kaupunginhallitus ja -valtuusto hyväksyvät osaltaan kiinteistölautakunnan tämänviikkoisen esityksen hallin peruskorjauksesta.

Remontti alkaisi elokuussa 2016 ja päättyisi keväällä 2018.

Hallikauppiaiden mielestä remontti on 12,5 miljoonan kustannuksineen liian kallis. Pelkona on, että rapistuneesta hallista tulee niin hieno, ettei kenelläkään ole varaa olla siellä kauppiaana.

Kiinteistölautakunnan mielestä on kuitenkin parasta tehdä kerralla kunnolla. Hallin talotekniikka on jäänyt ajastaan jälkeen, ja uusilla tilaratkaisuilla olisi mahdollista saada lisää vuokrattavaa tilaa. Yläkertaan on tulossa varaus ravintolalle.

Kauppahalli on suojeltu rakennus: sen ulkonäköä ei saa pilata. Muunlaista vahinkoa voi silti tulla, jos hallin luonteesta, laajasta tarjonnasta ja kauppiaista ei pidetä remontin yhteydessä huolta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat