Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saarnamies lankesi opetuksensa vastaiseen syntiin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Satakunnan Kansa kirjoittaa, että Suomen EU-komissiolta saama varoitus budjettikurin rikkomisesta osui otolliseen hetkeen: hallitusneuvotteluissa alettiin juuri varoituksen saapuessa sorvata talouslinjauksia.

"Hallitukseen tulevat kolme puoluetta saivat työhönsä mitä arvovaltaisimman pohjan ja samalla vahvistuksen valtiovarainministeriön näkemykselle siitä, että julkista taloutta pitää sopeuttaa kuuden miljardin euron edestä."

"Parempien suhdanteiden odottelu ei enää auta, vaan on käytävä käsiksi rakenteisiin. – – Jos hallituskolmikon valmis talousohjelma ei tyydytä EU-komissiota, Suomea uhkaa joutuminen liiallisen alijäämän menettelyyn eli suomeksi sanottuna erityistarkkailuun."

Ilta-Sanomien mukaan Suomi ei voi enää leikkiä euroluokan priimusta ja virnuilla Etelä-Euroopan taloudenpidolle.

"Euroopan komission varapuheenjohtajaa Jyrki Kataista (kok) saattaa kiinnostaa, kuka tolvana toimi ensin vuosina 2007–2011 valtiovarainministerinä ja sitten 2011–2014 pääministerinä varoituksesta näkyvin tuloksin."

"Kataisen Suomi kuului EU:ssa tiukan talouskurin saarnaajiin. Noloa on, että tämän kurin mukainen moite kohdistuu nyt saarnamieheen. Joskus on vaikea elää niin kuin opettaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat