Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kankaanniemi-kohu olisi voinut olla tuhoisampikin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hämeen Sanomien mukaan kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps) julkisuuteen päätynyt sopimaton Facebook-kirjoittelu on kiusallista sekä hänelle itselleen että hänen puolueelleen.

"Kankaanniemelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin myöntää viestittelynsä, pahoitella käytöstään ja poistua Smolnan hallitusneuvotteluista."

"Hallitustaivaltaan vasta aloittelevalla puolueella ei ole yksin imagosyistä varaa antaa Kankaanniemelle mitään merkittäviä poliittisia tehtäviä."

Ilkka kirjoittaa, että puheenjohtaja Timo Soini houkutteli Kankaanniemen perussuomalaisiin maineenkohottajaksi.

"Toisin kävi. Kankaanniemi siirtyi niiden yli kuusikymppisten veteraanipoliitikkojen sarjaan, joilla on vaikeuksia hallita halujaan ja ajatuksiaan."

Savon Sanomat arvioi, että toisin ajoitettuna kohu olisi voinut olla tuhoisampikin, sillä Kankaanniemestä veikkailtiin eduskunnan puhemiestä tai ministeriä uuteen hallitukseen.

"Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini voi huoahtaa helpotuksesta, etteivät Kankaanniemen viestit tulleet julki muutamaa viikkoa myöhemmin. Silloin lähtemään olisi joutunut merkittävään asemaan valittu perussuomalainen poliitikko."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat