Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalainen luottaa sanomalehteen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalainen pureutuu Sanomalehtien liiton teettämään tutkimukseen, jonka mukaan suomalaiset pitävät sanomalehtiä Yleä luotettavampana mediana.

"Luottamus on sanomalehtien suurin pääoma. Se, että taloudellisissa vaikeuksissa oleva sanomalehdistö on onnistunut nousemaan luottamusykköseksi ohi suurilla resursseilla ja verovaroilla toimivan Ylen, kertoo ihmisten halusta moniarvoiseen ja vapaaseen viestintään."

"Kaupallisen median ahdinko uhkaa vapaan median arvoja. (   ) Kun kaupallinen media supistuu, valtiomedian osuus kasvaa. Viime vuonna 32 prosenttia työsuhteessa olevista journalistiliiton jäsenistä oli Ylessä."

"Ensi vuosikymmenellä Suomessa ei ole juurikaan kotimaassa tehtyä vapaata ja luotettavaa uutismediaa, jos ongelmiin ei kansallisesti havahduta."

Turun Sanomat puolustaa lähdesuojaa Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion oikeudenkäynnissä:"Syyttäjä haluaa selvittää, mistä median tiedot keskusrikospoliisin epäiltyjen rekisteristä ovat peräisin."

"Vapaalle tiedonvälitykselle lähdesuoja on perustavaa laatua oleva kysymys. Sen murtamisen kynnyksen on oltava todella korkealla. Paljon korkeammalla kuin rekisteritietojen vuotamisessa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat