Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäläsimediassa Suomi on EU:n heikko lenkki

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva: "Suomi on venäläismedian mukaan lipeämässä EU:n pakoterintamasta energiapolitiikkansa ansiosta. Venäläiset käyttävät keppihevosenaan äsken tehtyä Pyhäjoen ydinvoimaratkaisua. Venäläisen valtionyhtiön Rosatomin toimittama ydinvoimala on kääntynyt propagandakoneeksi sikäläisessä viestintäilmapiirissä."

"Puolustusvoimien tutkimuslaitos on julkaissut toukokuun alussa selvityksen, millaisena venäläinen valtion media näkee Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan. Johtopäätös ei yllätä: Suomen ratkaisut esitetään Venäjällä yksipuolisesti."

"Pääesikunnassa toimivan laitoksen katsaus on tervetullut muistutus venäläisten harjoittamasta strategisesta mediataistelusta, jossa suomalaisten tekemisiä käytetään venäläisten perusviestiä tukevalla tavalla."

"Suomalaisten poliitikkojen on ymmärrettävä viimeistään nyt, että Venäjä pyrkii tunnistamaan EU-maiden heikot lenkit. Yhdeksi sellaiseksi Venäjän valtaapitävät laskevat naapurimaansa Suomen."

"Suomesta halutaan tehdä esimerkki maasta, jonka talous- ja turvallisuusedut eivät löydy EU:sta vaan läheisistä suhteista Venäjään. Venäläinen valtio-omisteinen media on muokkaustyön jo aloittanut."

Turun Sanomat: "Viime aikojen asuntopoliittinen keskustelu sai pontta viime maanantaina, kun Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen otti asiaan voimakkaasti kantaa Ylen A-Studiossa."

"Hän kummasteli aiheellisesti, miten vuokramarkkinamme ovat nykyisellä tolalla."

"Liikanen huomautti, että meillä on maata asukasta kohti enemmän kuin missään muualla, mutta asuntojen vuokrat ovat nousseet nopeammin kuin missään muualla. Pääjohtaja totesi, että kummallisen yhtälön selittää vain politiikan epäonnistuminen."

"Vuokrat ovat etenkin pääkaupunkiseudulla karanneet pienituloisten ulottumattomiin, mutta kallista on muuallakin. Näin tietysti siksi, että asuntojen tarjonta alittaa kysynnän."

"Vuokra-asuntotuotannon pahin pullonkaula on kuitenkin rahoitus ja rakennuttajien puute. Vakuutus- ja eläkeyhtiöt ja suuret yleishyödylliset yhtiöt ovat nykyään perin penseitä kohtuuhintaisten asuntojen rakentamiselle."

"Hallitus joutuu tulevalla vaalikaudella tekemään kipeitä leikkauksia. Vastapainoksi sen olisi keksittävä kansalaisille helpotuksia."

"Asumiskustannukset ovat monille nykyisin kohtuuttomat, joten niiden alentamisesta olisi hyvä aloittaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat