Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallitus pääsee avokonttoriin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hallituksen muodostaja Juha Sipilä (kesk) on halunnut tehdä hallitusneuvotteluistaan aivan erinäköiset kuin aiemmat.

Taktiikalla on onnistuneesti pönkitetty mielikuvaa politiikan ulkopuolelta tulleesta, yrittäjänä ja yritysjohtajana menestyneestä diplomi-insinööristä.

Kun politiikalla sanana on varsinkin edellisen vaalikauden kokemusten vuoksi hivenen kyseenalainen kaiku, kannattaa perinteiseen poliitikon rooliin ottaa välimatkaa. Sitä Sipilä tekee jatkuvasti.

Sunnuntaina hän sanoi, että neuvotteluissa siihen mennessä valmistuneet tekstit olivat poliitikkomaisen kryptisiä, joita hänen tapaisensa digitaali-insinööri ei ymmärrä. Sellainen puhe uppoaa äänestäjiin.

Hallitusneuvotteluja on todellakin johdettu kuin Oy Suomi Ab:tä visioineen, tahtotiloineen ja strategisine tavoitteineen.

Tuorein Sipilän yritysmaailmasta poimima luova idea on aloittaa hallitustyöskentely avokonttorissa, ministerit ja virkamiesjohto samassa tilassa. Sillä pyritään luonnollisesti luomaan porukkaan ryhmähenkeä ja välttämään "siiloutumista", omien rajojen sisällä toimimista.

Kannattanee hankkia riittävä määrä kuulokkeita taustamusiikin kuunteluun tai sitten kuulosuojaimia, jos joukkoon sattuisi osumaan joku äänekäs ministeri.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat