Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ministerivalinnoista riittää puhetta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomat kirjoittaa, että keskustan Paavo Väyrysen katkeruus ulkoministerin paikan menosta sivu suun ei yllätä. Eduskuntaryhmässä on silti muitakin pettyneitä.

"Kaikki eivät sulata Anne Bernerin valintaa liikenne- ja viestintäministeriksi. Berner oli sitoutumattomana keskustan ehdokaslistalla."

"Ensimmäisen kauden kansanedustaja on poliitikkona noviisi. Alkiolaisuuskin taitaa olla hakusessa."

"Runsaudenpulasta ja valinnan vaikeudesta jotakin kertoo, että sote-valmistelusta vastaavan perheministerin salkku jaettiin kahtia Juha Rehulan ja Annika Saarikon kesken."

Savon Sanomat kirjoittaa, että kaikista säästöistä suurin kohu on syntynyt heikennyksistä opintotukeen ja yliopistorahoitukseen.

"Myös ideologisesti muuten hajanainen oppositio on ollut yhtäläisen järkyttynyt kaavaillusta noin 600 miljoonan euron kokonaisvähennyksestä koulutusmenoihin. Säästöt kohdistuvat koko ketjuun päiväkodeista maisterintutkintoon."

"Pitkän laskusuhdanteen ja velkaantumisen jälkeen valtiontalous on siinä tilassa, että jostain on myös leikattava. Koulutussektori on suurimpia julkisten menojen kohteita eikä se voi välttyä tehostamiselta."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat