Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nokittelu vain pahentaa poliittista kahtiajakoa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Karjalaisen mielestä työmarkkinajärjestöt ovat käyttäneet hallitusohjelman julkistamisen jälkeen liian kovaa kieltä.

"Muutamat ammattiliitot ovat jo väläyttäneet lakkoaseen käyttöä, mikäli hallitus lähtee yhteiskuntasopimuksen nimissä ajamaan väkipakolla läpi EK:n tavoitetta yleisestä työajan pidentämisestä."

"Myös EK:ssa on suorastaan riehaannuttu hallituksen vaihtumisesta ja hallitusohjelman työmarkkinakirjauksista. EK:sta tulee nyt miltei päivittäin työntekijöiden asemaa heikentäviä esityksiä, ikään kuin tie olisi nyt niille siloteltu valmiiksi. Viimeisimpänä tällaisena esityksenä voidaan pitää toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen esitystä sunnuntaityön korotetusta palkasta luopumisesta."

"Kun osa äänestäjistä on vaalien ja hallitusratkaisun jälkeen poliittisesti vereslihalla, päivittäinen nokittelu pahentaa poliittista kahtiajakoa. – – Kenties tyynnyttelyyn kaivattaisiin jo presidentti Niinistöä, joka valtiopäivien avajaisissa tarjoutui tukimieheksi muutoksille."

Lapin Kansa arvioi, ettei Häkämiehen avaus edistä yhteiskuntasopimusta.

"Tilanne työmarkkinoilla on sen verran kireä, ettei uusia leikkauksia ja työntekijöiden aseman huononnuksia kannata nyt esittää. Isot ongelmat eivät heitoilla ratkea."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat