Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liittokierros työllistäisi vain valtakunnansovittelijaa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Etelä-Suomen Sanomat muistuttaa, että työmarkkinajärjestöjen pitäisi kesäkuun puoliväliin mennessä päättää mahdollisesta jatkovuodesta syksyn 2013 työllisyys- ja kasvusopimukselle.

"Ikävä kyllä ilmapiiri työmarkkinoilla on nyt kiristynyt siihen pisteeseen, että edellytykset neuvottelujen saattamiseksi tyydyttävään lopputulokseen eivät ole lainkaan suotuisat."

"Yhden ison ammattijärjestön asettuminen poikkiteloin ei vielä jatkovuotta kaada, mutta riski kasvaa, jos teollisuusalojen Team alkaa saada runsaasti seuraajia."

"Kulisseissa on jo kuiskittu, että hallitus saattaisi olla valmis lykkäämään ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan kaavailemiaan leikkauksia, jos sopimus jatkosta syntyy."

"Lähipäivät näyttävät, olisiko se riittävä kädenojennus palkansaajajärjestöille, joiden kannattaa pohtia myös sitä, kuinka isoja riskejä liittokierroksessa piilee niiden omastakin näkökulmasta keskitettyyn ratkaisuun verrattuna."

Turun Sanomia huolestuttaa työllisyys- ja kasvusopimuksen kohtalo.

"Suomi tarvitsee työtä, työllistämistä ja vakautta työmarkkinoille. Ajautuminen 300 neuvottelurupeaman liittokierrokseen työllistäisi vain valtakunnansovittelijaa. Optiovuosi on tarpeen."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat