Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rikkaita tarvitaan talkoisiin esimerkin näyttäjiksi

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Pohjalainen pohtii, miten näkyvien elinkeinoelämän vaikuttajien lupaus henkilökohtaisista uhrauksista innostaa suomalaisia kohtuullisuustalkoisiin.

"Yksi iso uhraus on hyvin tiukka palkkalinja vuosiksi eteenpäin. Sen pitää koskea myös paljon ansaitsevia. Sen lisäksi tarvitaan muitakin toimia."

"Moni ay-johtaja on samaa mieltä arkkipiispa Kari Mäkisen kanssa siitä, että verotus on vapaaehtoisia lahjoituksia tai palkan alennuksia parempi keino saada hyvätuloiset talkoisiin mukaan."

"Niin tai näin, se iso veropotti, jolla on julkisessa taloudessa todellista merkitystä, kertyy keskituloisilta. Onkin tärkeätä ymmärtää, että rikkaiden talkoissa, tavalla tai toisella toteutettuna, on aina kyse esimerkin voimasta ja symboliikasta, ei ratkaisevista rahamääristä yhteiseen kassaan."

Ilkan mukaan miljonäärien tuloista otettavia euromääriä on turha vähätellä.

"Omasta luopuminen yhteiseksi eduksi on miljoonien takana oleva periaate. Eri mittasuhteissa monella suomalaisella pitäisi olla varaa samaan asenteeseen."

"Yhteiskuntasopimus sisältää jo sanana eri yhteiskuntaluokkien yhteenkuuluvaisuutta ja ymmärrystä samassa veneessä olemisesta. Niin kauan kuin kinastellaan, soutaako joku muita enemmän, ei vene vie eteenpäin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat