Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muut lehdet

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Satakunnan Kansan mukaan Suomen hävittäjäkaluston hankinnan valmistelu on välttämätöntä.

"Mikäli Suomella halutaan olevan uskottava puolustus, ei ilmavoimien varustamiselle uusilla koneilla ole vaihtoehtoisia korvaavia menetelmiä tai varusteita."

"Ilman sitä jäisi tyhjiö, joka olisi turvallisuuspoliittisesti riski. Kenraalimajuri Lauri Purasen ryhmän arvio on, ettei ennaltaehkäisykykyä ja suorituskykyä saada esimerkiksi miehittämättömillä lentokoneilla tai ilmatorjunta-aseistuksella. Jo konehankinnan valmistelun käynnistäminen on viesti Suomelta, että puolustuskyvystä huolehditaan."

Kaleva korostaa, että monitoimihävittäjien suurhankinta vaatii kattavan julkisen keskustelun.

"Uusien hävittäjien hankinta maksaa arviolta jopa kymmenen miljardia euroa eli saman verran kuin Suomen kestävyysvajeen lasketaan nyt olevan. Kallis kauppa vaatii kansalaisten tuen sekä laajan poliittisen yhteisymmärryksen. Hankinta sisältää niin monia ulottuvuuksia, että puolustusratkaisusta pitää käydä perusteellinen, faktapohjainen ja julkinen keskustelu. Tarvitaan myös aito kilpailu eri valmistajien välillä, vaikka amerikkalainen F-35 on jo nostettu suosikiksi, johon Norja ja Tanska päätyivät."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat